svētdiena, 2011. gada 3. jūlijs

Svētki. UnTirgus.

Katriem kārtīgiem pilsētas svētkiem nāk līdz lietas bez kurām nu šie svētki savādāk nebūtu uzkatāmi par iznākušiem. Viena no šīm lietām ir amatnieku tirdziņš. Tāds vakar bija Talsos uz tiem pilsētas svētkiem. Es ar viss ko redzēju, šo to atradu derīgu sev, parādīju sevi un paskatījos uz citiem. Pats interesantākais sākas tad, kad pasākums jau velk uz otru pusi. Pastāvot malā ir interesanti noskatīties kā dāmas ar jauniegūtajām rotām lepni izgāž krūti, rāda piespraustos ordeņus, vai tur galvu uz augšu, tā lai smukā cepure cēli slīd galvu jūrā, krelles ir atradušas vietu uz kakla un nav svarīgi, piestāv pie esošās štātes vai pirktas citai štātei. Galvenais ir taču parādīt :) Tēti atkal stiepj bērnu apnikušos balonus, apnikušos bērnus un noteikti, ka paši ir apnikuši, jo kārtīga sieva apskrien tirgu trīsreiz. Lai atrastu lētāko :)
Visā šai ambrāžā ir tāds savdabīgs smeķis. Svētki visiem. Kur ņēmējs dod, un devējs saņem. Vienalga krelli, brošu vai smaidu un vienkārši pozitīvu dienu.

1 komentārs:

  1. 02:23 čurkstiņa labu rakstu uzrakstījusi :) P.s. paldies par bildēm dr.lv - vismaz zinu- kas tur bija- savādāk tālāk par karuseļiem netikām :) KATYY :)

    AtbildētDzēst