pirmdiena, 2015. gada 19. oktobris

Čau, Rudenī! Čau, Virtuālajā!

    Pēc tik garas pauzes nepavisam nav viegli atsākt rakstīt. Kauns pašai par sevi. Tik ļoti, ka nu jau tas jādara par spīti.


    Un smieklīgi. Kad reiz esi saņēmies atgriezties virtuālajā dzīvē- reālā dzīve aizliek kāju priekšā un sak- ne, vispirms tiec galā ar manām problēmām. Tai piebiedrojas dators, kurš aizmaršē katru otro dienu pa savām takām, un nekas neatliek kā ņemt papīru un savu garo domu pierakstīt, lai apņemšanās "rīt" piepildītos.
   Beidzot šis "rīt" pienācis. Apsveicu sevi un mieloju savu prātu ar virtuālu kūciņu- reālajām jāliek punkts, savādāk var pienākt diena, kad ripošu.  He! Tikko iešāvās prātā- atsakos no reālajām kūciņām un sāku barot savu dvēseli ar klejojumiem virtuālajā vidē :)
   Nu lūk! Varam izlikties, ka šīs pauzes nav bijis. Vai, ka tik gara nemaz nav bijusi. Tikai pietiekama, lai atvilktu elpu..
   Izliksimies, tāpat kā es izlikos, ka izdedžu kaudzē neredzēju pussadegušu savu darināto lietu. Lieta gan tikai lieta, kas gadu gaitā nolietojas, bet ja nepaiet ne pusgads kopš no sirds dāvināta, un vēl simts argumenti, kurus neuzskatīšu, tomēr noveda mani pie lēmuma šim konkrētajam cilvēkam vairs neko nedāvināt, ja vien tas nav nācis no Ķīnas. Es neesmu Ķīna.
   Kā jums rudens? Man ne visai. Šķiet rudenim akvareļi nebij laicīgi iegādāti. Palikuši vien dzeltens un dzeltenbrūnais, tad nu mērkaķojas. Paldies saulrietiem. Savādāk būtu pavisam švaki.
  Starp citu, ja jums ir skujeņi, palaistiet. Citādi pēc tik sausa rudeņa, tiem būs dikti grūta ziema.
  Un ģērbieties koši. Ja jums nav nekā koša- variet izlīdzēties ar baloniem kā es :)


5 komentāri:

  1. Tev taisnība - rudenim ar krāsām šogad pašvaki. Bet visādi citādi pirmo reizi pa ilgiem laikiem baudu rudeni - tik siltu, tik saulainu un sausu! :) Man patīk!!
    Skāde bija tikai tad, kad Paulai skolā vajadzēja krāsainās lapas - meklējām ar uguni, kamēr atradām! :D Jo kā zināms, bērni attopas vakarā 22:00, ka rīt vajag lapas! :D

    AtbildētDzēst
  2. Rudens... Atkal Guntai būs laiks pačurkstēt :) :) :)

    AtbildētDzēst