pirmdiena, 2011. gada 9. maijs

Desa atvaļinājumā

Agrāk par diedzēto pārtikas produktu lietošanu domāju, ka tā jau tāda smalko dāmu padarīšana. Nu jāsaka, ka tad jau dikti smalka pati ar palikusi :D Šopavasar aizsūtīju desu atvaļinājumā un izmēģināju roku kressalātu audzēšanā.
Tā nu, blakus sīpollokiem uz palodzes, saulē sildās mazi aromātiski salātiņi. Ieejot virtuvē roka pati sniedzas pēc zaļā kāruma...
Un nekā grūta jau nav- uzber sēkliņas uz mitru vati un pēc četrām piecām dienām sukā iekšā. Patīk tā viegli kodīgā, aromātiskā garša uz mēles vēl ilgi pēc apēšanas.
Atradu recepti ar diedzētām saulespuķu sēkliņām, he, desas atvaļinājums, šķiet, šogad būs dikti ilgs :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru