piektdiena, 2016. gada 15. janvāris

Kopsavilkums

Nu jau vairs nekādi attaisnojumi neder, ne?
Sliņķe, slinķe, slinķe!
Vēlējos atsākt ierakstus tā ar glanci un nevainīgu seju, bet rādās, ka nekā te nesanāks. Tāpēc vienkārši ķeršos pie lietas un pastāstīšu kā man te tā viss sanācis,ka vizuāli izskatās, ka nesanācis.

Gribas to vai nē, bet nākas sev atzīt, ka niķis visu sākt darīt pēdējā brīdī man piemīt, un nāksies piestrādāt pie tā, lai šogad nebūtu kā pagājušo gadu. Medaļai gan kā allažiņ ir divas puses. Un abas puses labas, un par dažām lietām gribētos pateikt- cik labi, ka pietrūka laika. Bet tā kā haltūras un laža nav mani zirdziņi, tad esmu apmierināta ar to cik paspēju, prātā paturot, ka vienmēr var labāk.
Tā, ar ievadu nu it kā tikts galā, esmu sevi i papliķējusi, i papaijājusi, tagad varu ar mierīgu sirdi parādīt ko esmu sastrādājusi visa gada garumā. Visa decembra garumā?
Sākšu ar pašu skaitliski lielāko veikumu pagājušajā gadā-


Ta dā- pēdiņas. Trīspadsmit gabalas! Trīspadsmit lielāki un mazāki sienāzēni ir tikuši pie savām glezniņām.
Jāsaka, ka gads knapi iesācies, bet ir jau vēl divas nākušas klāt. Man pajautāja, vai man nav jau apnicis, bet jāsaka, ka man nu jau tā ir sava veida meditēšana. ar tādu vieglu roku šujas šie darbiņi.
Un piebildīšu, ka ir iespējams pasūtīt arī sev, vajag tikai prasīt.

Tas nu bija viens liels darbs gada griezumā. Tagad par decembra darbiem un nedarbiem.
Tā kā attapos brīdī, kad svētku zvani jau bija sadzirdami aiz kādiem trīs kalniņiem, tad nācās sevi pārliecināt, ka izgulēties varēs pēc svētkiem.

Re- pagājušo gadu biju satapinājusi šo te un šo te, šogad gan tika papildināts ar vēl dažiem ornmentiem, kas gan laika trūkuma dēļ netika sabildēti. Bet šis un tas gan nāca klāt no jauna.

Vispirms jau manai Mākoņrozei pievienojās Līzes un Aspazijas





Savukārt tie, kas vairāk orientējas latviešu tautas mīklās tika pie filca magnētiem




Beidzot saņēmos arī filca putniem


Daži, no Talsiem tālāk dzīvojošie, saņēma apsveikumu pa pastu- mazu kartiņu un filca putnu savai ziemassvētku eglei


Pa vidu visam tapa dažas skaistas brošas, dažas skaistas cepures, dažas skaistas matu rotas. 

Nu lūk. Darba bijis pilnas rokas. Galva ar idejām vēl pilnāka. Tāpēc šodienai pietiks. Iešu uztaisīt dažas skaistas kūciņas. Pavisam diētiskas. Filca.

ASniegainas brīvdienas, košas fotogrāfijas un cerams, ka ienākšu te biežāk :)