pirmdiena, 2014. gada 31. marts

Darba Stūris


Ja kaut ko ļoti vēlas, tad ir jāsapņo, bet , ja vēlas, lai tas piepildītos ir kaut kas arī lietas labā jādara. Vēlies savu darba stūrīti- tad taisi! Mans darba stūris nav gluži tāds kā biju izsapņojusi, ir tāds kādu atļāva tā brīža situācija. Būs citi apstākļi, būs savādāk.
Visvairāk tas mani kaitina- zupas šķīvis ar karoti nolikti degungalā, bet redz, nav kas sakošļā un mutē ielej.
Cilvēkam ir pašam sava māja, bet buldurē, ka sapņo par drēbju istabu. It kā nebūtu istabu! It kā nebūtu iespēja!
Tāpēc novēlu sev un visiem citiem šajā pavasarī pavērties sev apkārt un novērtēt to, kas mums katram ir, un, ja ne savādāk, tad pieskaņot savus sapņus.
 

ceturtdiena, 2014. gada 27. marts

otrdiena, 2014. gada 25. marts

Pildījums



Savukārt tos filca atgriezumus, no kuriem karodziņi vairs nesanāca, es sapildīju ziloņiem vēderā. Vienīgi jāsaskaņo nedaudz krāsas, jo gaišajiem ziloņiem tumšo filcu atgriezumus likt nevar, savādāk cauri spīd. Nu lūk. Bet gribētos zināt ko citas dāmas ar šiem atgriezumiem dara :)

piektdiena, 2014. gada 21. marts

Virtene

Griežot filcus pāri paliek atgriezumi, kurus nu žēl ārā mest. Bet atrodas arī tiem galu galā pielietojums. No lielākajiem gabaliem tapa trīsstūrīši, kas savijās divās virtenēs.

 
 
 
 
 

trešdiena, 2014. gada 19. marts

Atgriezumu Ķiņķēziņi


Vieninieks ar garu snuķi, meklē, kur var nopirkt puķi...
 

Garām baltā sniedziņā- joņo maza stirniņa...
 
 
Kas gan zina, kas ir viņi-šie divi mazie ķiņķēziņi...
 
 
 
Tik sen nebiju ālējusies un rīmējusi, ka vairs tik viegli nevedas tā lieta :)
 
 

pirmdiena, 2014. gada 17. marts

Papagaiļpūce


Kāpēc papagaiļpūce? Tāpēc, ka ausu spalvas ir kādreiz piederējušas papagailim. Jūs jau zināt, ka pūcēm patīk piesavināties nejauši atrastas mantas- ēzeļa astes un tagad arī papagaiļspalvas. Tik jācer kā pēdējās atpakaļ neviens neprasīs :)

piektdiena, 2014. gada 14. marts

Pavasaris Un Dzērves


Plikadīda ziema lēnām velk savas nogurušās kājas prom no mūsu zemes. Vēl solot tās žagas, bet tas jau būs sīkums. Mēs sauli rijam aizgūtnēm un ar to pietiks, lai sagaidītu zaļu zāli, dzeltenas puķes un sprakšķošus pumpurus. Manā logā jau atlidojušas dzērves, puķu sēklas saliktas glītās kaudzītēs gaida kalendāra starta šāvienu, lai steigtu uzdīgt, augt, ziedēt, barot bites, kamenes un bizbizmārītes...

ceturtdiena, 2014. gada 13. marts

pirmdiena, 2014. gada 10. marts

Ka-kaba


Jūs ziniet kas ir ka-kaba, Keke un He? Tā ir kabata, Metriņš un Zibens :D
 


otrdiena, 2014. gada 4. marts

Netik Smalks Un Smalks


Jauns izaicinājums bija nosprausts jau kādu laiku atpakaļ. Uztamborēt kleitu savai smukulītei. Kad uztamborēju šo- prieks bija samērā īss par paveikto, jo radās jau jauns izaicinājums
 un nedaudz smalkāks par pirmo , un ar visu bolero jaciņu

 

pirmdiena, 2014. gada 3. marts

Cepure

 
Pateicu vairākas reizes pie sevis klusu vārdu "cepure" un vārds sāka skanēt kaut kā tā dīvaini :D
No sākuma gan uztamborēju dažas cepures tādām mazākām galvām, ilgi nevarēju saņemties uztamborēt sev. Beidzot saņēmos. Vēl tikai odere jāiešuj uz ko, protams, atkal būs jāsaņemas.