piektdiena, 2012. gada 28. septembris

piektdiena, 2012. gada 21. septembris

Taureņi

Vieni iekš lillavā lidinās pa Valmieru, bet jāsaka, ka par šiem vairs tuvāku ziņu nav. Palikusi tikai bilde, ka šovasar tādi te manā pusē bij redzēti :)

P.s. Kāds balts pūkains fōn... t.i. Magones vēders :D

ceturtdiena, 2012. gada 20. septembris

Filcauskari

 
 
 
Bildes lielākā formātā joprojām var apskatīt, ja tām uzspiež virsū :) 

trešdiena, 2012. gada 19. septembris

Visuma Acs ar Dzejoli

1. Kas tu man esi?
            Vertikāls aplis.
            Visuma pelēkā acī
            Melna dzimumzīmīte

2. Sirds.

3. Kas no manis paliks pāri?
    Karstums.
    Silts pleķis.
    Visuma acī kā
    Dzimumzīmīte




pirmdiena, 2012. gada 17. septembris

Tu Redzēji Tos Auskarus?

Ar tādu jautājumu par maniem filca auskariem, kas nu jau visu augustu šupojas māsai ausīs, aizčaloja divas meitenes viena otrai :) Tādi nu tie man ir sanākuši

 
 
 
 
 
 
 

piektdiena, 2012. gada 14. septembris

Spēlējoties

Dažreiz apsēžos, sēžu, skatos uz audumiem, pērlītēm, podziņām un lentītēm... un pirksti paši sāk spēlēties, tā ļaujot vaļu fantāzijai uzrodas kas neparasts. Lūk, uzradās mazi adatu spilventiņi, diametrā tikai 3,5 cm un augstumā 2cm. Trīs māsām trīs spilventiņi.

 

ceturtdiena, 2012. gada 13. septembris

Mežģīne

Mežģīnes trauciņš uzradās pats. Iesākumā vajadzēja tikai uz ātru roku fonam, bet beigu beigās aizrāvos un uztaisīju tādu romantisku trauciņu, kur var salikt meitenēm visu tik svarīgo... :)

trešdiena, 2012. gada 12. septembris

Mazo Dāmu Somiņas

 
 
 
Mazo dāmu somiņas. Pati soma augstumā 20cm, lencīte apmēram 42cm.

otrdiena, 2012. gada 11. septembris

Stāvi Pie Ratiem


Ar šo somu man gāja traki. Jo skaistāk un akurātāk gribēju, jo vairāk diegi piņķerējās. Biju noņēmusies kādas divas nedēļas, bet darbs uz priekšu kustēt negribēja. Beigās, kad jau tiku finiša taisnē no tās ņemšanās pat prieka vairs nebija- visam gribējās piesieties- tur diegs par šķību, tur lence ne tā stāvēja. Bet somas īpašniece saņemot tā priecājās, ka atrakstīja man garum garu pērienu par to, ka es par daudz piekasīga pati sev un vispār nenovērtējot savu talantu.




sestdiena, 2012. gada 8. septembris

Dubultā Vai Neko





 

Viņas ir Divas. Viņas ir Dvīnes. Un viņas dzied korī. Un likumsakarīgi, ka visu vajag dubultā. Lai būtu kur ielikt lielās dziesmu grāmatas tapa Dziesmu Grāmatu Somas! Cerams, ka dziedāsies vēl dūšīgāk ar tādām košām tarbiņām :)

piektdiena, 2012. gada 7. septembris

Cik Romannntiski!



 Tā mana mamma parasti par kaut ko skaistu un bezgala romantisku- Cik Romanntiski! (tādā smalkā balstiņā, un tā pavelkot garumā to romantiski, nu apmēram tik gari, cik gara ir garā kleita, kas ir līdz pašai zemei) :D
Lai nav tā, ka kurpnieks bez kurpēm, saņēmos un uzdarināju somu pati sev. Pusi vasaras priecājos, un laikam jau visu rudeni vēl priecāšos- Cik
Skaaaista :D