piektdiena, 2012. gada 24. februāris

Mazliet zaļi

Ja kaut kas ir vecs kā pasaule un apnicis līdz nelabumam, varbūt ir pienācis laiks nomainīt ādiņu un uzveidot paša rokām vienu vienkāršu smukumu? Tad, kad man sanāk no vecā uztaisīt jaunu, un, ja vēl sanāk, tā pa smuko, bez muļķīgām kļūdām, mani pārņem prieks. Tāds vienkāršs prieks, ka mazliet dzīvoju zaļi  un mazliet ietaupu naudu uz tādiem sīkumiem kā matu stīpiņa.

svētdiena, 2012. gada 19. februāris

piektdiena, 2012. gada 17. februāris

trešdiena, 2012. gada 15. februāris

Zīmēju kaķi

...divas dienas tā arī domāju, ka esmu uzzīmējusi kaķi, līdz sāku savus papīra kaķus pārvērst plastikas kaķos. Un tad izrādījās, ka man uz galda izrādās vāveres ar kuplām astēm :) Lai tad nu būtu vāveres.
Pat nespeciāli sanāca kamuflāžas vāverēni. Ar šiem noteikti var iet mežā. Nepamanīs :)

Vāveres izrādās








otrdiena, 2012. gada 14. februāris

svētdiena, 2012. gada 12. februāris

ceturtdiena, 2012. gada 9. februāris

Mazais spridzeklis


Mēs abi ar vīru esam multfilmu fani un kinoteātrī uz multenēm mūs sastaps trīsreiz biežāk, nekā uz citām filmām. Šis bija pagājušā rudens atklājums mums, kad mūs iepazīstināja ar "Mašu un Lāci". Pirmais iespaids bija- nu īsts mazs spridzeklis! Skaties un brīnies cik perfekti ir attēloti maza bērna gājieni, izdarības un izteicieni. Sākot ar  populāro "gribu, gribu, gribu", simts jautājumiem un beidzot ar meža zvēru izdresēšanu. Multenē ir panākts tas bērna naivums, sirsnība un vienkāršība, kāds katrā no mums ir bijis un kuru varam ieraudzīt arī paši savos bērnos :)

trešdiena, 2012. gada 8. februāris

otrdiena, 2012. gada 7. februāris

sestdiena, 2012. gada 4. februāris

ceturtdiena, 2012. gada 2. februāris